Deze website van Tuindecoratie José is bedoeld om u een goede indruk te geven wat wij allemaal kunnen leveren, zodat u ons dan eens vrijblijvend komt bezoeken. Wij hechten grote waarde aan persoonlijk contact met onze klanten en dat u meteen ziet wat u koopt. Wij hebben een grote beeldentuin met wellicht het grootste voorradig aanbod van Nederland.

Tuindecoratie José, gelegen in het smalste stukje van Nederland, is dé specialist op het gebied van betonnen tuinbeelden, betonnen fonteinen en stenen sierpotten. In veertig jaar tijd is het familiebedrijf uitgegroeid tot een begrip op het gebied van tuindecoratie. U vindt in onze winkel en showroom in Echt-Susteren (sier)beelden in alle denkbare uitvoeringen en maten. Van dierenfiguren, heiligenbeelden en engelen, Griekse en mythologische sculpturen tot boeddha’s en beelden van voertuigen als vrachtauto’s en tractors. Ook voor bijpassende betonnen sokkels en zuilen bent u bij ons aan het juiste adres. Daarnaast beschikken wij over een veelzijdig assortiment fonteinen, van klassieke tot strakke uitvoeringen. Leverbaar in alle soorten en maten.

Onze collectie wordt het hele jaar door aangevuld, een grotere keuze vindt u nergens in Nederland. Zoekt u een eyecatcher om uw tuin en woning te verfraaien? Een statig of opvallend tuinbeeld? Een mooie fontein? Sierpotten die de bloemen en planten in uw tuin nog beter uit laten komen? Wij adviseren u graag. We werken samen met topkwaliteit merken en leveranciers uit de hele wereld en kunnen dankzij dit wereldwijde netwerk leveren wat u zoekt.

Staat iets niet in onze showroom, dan bestellen we het graag voor u. Want natuurlijk kan niet alles wat op deze website staat altijd voorradig zijn. Loopt u gerust eens binnen voor vragen of inspiratie op te doen.

Naast tuinbeelden, fonteinen en sierpotten vindt u bij Tuindecoratie José in het voorjaar en de zomer een kleurrijk assortiment eenjarige bloemen en vaste planten. Kortom, een paradijs voor tuinliefhebbers. Door de centrale ligging in Limburg, in het smalste stukje Nederland en dichtbij grote uitvalswegen, is Tuindecoratie José sinds jaar en dag een begrip in Nederland, België en Duitsland. Vrij snel bereikbaar vanuit Nederland, België en het Duitse Nordrhein-Westfalen.